Máya a Ja

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Barové mini-poviedky

Všetko sa odohralo podľa vopred známeho scenára. Prišiel, objednal si pivo, pokecal s kamarátmi. Zaplatili. Andrea pozbierala poháre. Ako brala jeho pohár, myslela na neho. Odišli. Ešte sa stihla pozrieť, usmiať, trochu inak ako zvyčajne. Priamy pohľad do očí. Dovidenia.

"Misia drevorubač" ukončená. Bez výmeny telefónnych čísel. Bez slov. Klasicky.

- - -

Ako len závidím tým stredoškolákom.
kniha sex on the beach taška na plece oriešky a cigarety a potom plávajúci mesiac medzi oblakmi váhavá no samozrejmá cesta domov ráno do školy a potom padá lístie v poobedných parkoch šuští nohy sa chvejú pod váhou bozku a svet je malý - tak malý -
gombík

- - -

Dievčatá z Litvy, Lotyši, all under eighteen, boli mi tam ako deti. Andrea im porozprávala o svojej ceste na Sever, že pozná ich krajiny, že tam má kamarátky. Nalievalo sa precízne: all under eighteen. Chceli tancovať. U nás sa netancuje. Spomenula som si na tie časy.. Boli mi ako deti, usmiala som sa, keď odchádzali. Bye, have a nice stay in Slovakia.

- - -

Vysokoškoláci si dajú pivo. Majú dlhé vlasy, veselý smiech a peniaze presne vypočítané. Nerandia. Hovoria spisovne, objednávajú distingovane, fajčia vanilkové cigary.

- - -

U mňa sa všetko odohráva podľa vopred známeho scenára.

Talk to him!

No... ... What ´s the sense of falling in love? ...

Dovidenia


Káva - Jazz - Medziriadky | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014