Máya a Ja

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Narodení v rokoch šesťdesiatych

Danielle sa zaľúbila do Simona počas toho ako spolu cestovali po Írsku. Simon má konečene ženu, ktorá mu varí. No on to berie tak: príde, keď nehľadáš. Sedím vzadu v karavane a pozorujem cestu. Simon šoféruje. Danielle dofajčieva svoj džoint. Dnes nepije. A ja nejem chlieb, zemiaky a cestoviny. My ženy to máme ťažké.

Danielle vraví: nemám problém s alkoholom...... ale bez alkoholu. Simon ju podporuje v nepití. Zdá sa, že mu na tom záleží. K nepitu ju  motivuje tým, že večer si za odmenu dajú extázu.

Je to vlastne Rayov karavan, no ten nám ho požičal s tým, že kým sa mi povozíme, on si prezrie lokálne puby. Vraví, že kôli cukrovke by sa mal zdržiavať pitia. Tak si dal len tri pollitráky. A na večer sa zásobil pollitrovkou whiskey. Ponúka ma. Vravím, že nie ja dnes nepijem. Zdržiavam sa aj kolujúceho džointu. Svoj dietny deň zakončím tromi čokoládovými tyčinkami.

Steve má asi všetky choroby sveta. Navštívime ho dnes popoludní na Rayovom karavane. Steve sedel na svojom invalidnom vozíku a lakoval svoje hračky. Má ich plný dom. Autíčka, pobrebné vozy, tatrovky, vlaky...

Rozmýšľm prečo som plakala, keď som naposledy vypila pol fľaše vína. Z čoho som sa to ľutovala. Čo mi nesedí?

Ray kúpil štyri makrely za 4 eurá. Vraví, že ma naučí ako rybu očistiť a upiecť. Veru máš toho sádielka trošku štedro nadeleného, alebo tak nejak to povedal, že v Anglicku to tak slušne povedia.

Tiež vravím, že frajera mi treba na pár mesiacov, kým tu budem. Do konca sezóny reku. Ale Simon cituje Johna Lennona:

Life is what happens when we are busy making other plans!

  Akosi len tak pre seba si v hlave adoptovávam  týchto ľudí narodených  rokoch šestdesiatych za príbuzných

- - -

A na koniec niečo veľmi ženského


Môj film | stály odkaz

Komentáre

  1. maya,
    nechapem ako to robis,skaces v temach ako blbcha a vysledok je total kompaktny.a este jak to dokreslis obrazkami a hudbou.o5 klobuk dolu...
    publikované: 19.06.2011 15:01:30 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014