Máya a Ja

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

O vznášaní sa

Vznášam sa. A neviem či je to dobré alebo zlé.

Kasia nalieva víno. Je už značne v nálade. Kde máš foťák? Máš super fotky. Vraví mi. Vlastne ja už foťák nemám a ... Potáca sa do obývačky. Sadá niekomu na kolená. Dnes nepijem a zrazu vidím. Viac ako kedykoľvek predtým. Vidím čo sa vlastne tu na párty deje. Čoho som bola súčasťou. Vznášam sa. Stačí slabý vánok z balkóna. Vytiahne ma von, do výťahu. Na ulicu. A som preč.

Na ulici. Pozdĺž opusteného nábrežia.  Cítim sa tak slobodne a zároveň tak cudzo. V tom humbuku jednoduchosti.

Klamár. Kričí mladá Írka. Sediac na schodoch obchodu. Bosá. Samozrejme. Je už predsa po jednej ráno. Prosíte si nejaké klamstvo? Prihovorí sa mi mladý ír. Nech sa páči, sú tu všade naokolo. Nereagujem. Neviem čo na to povedať. Vznášam sa. Usmievam sa. So free to do anything.

Hovorím Marylin: It´ s actually like floating. Yeah that is the word. FLOATING. I feel I am floating everywhere I come. Can´t settle, can´t  stay still and quiet. Can´t wait until a flower flourishes. Can´t finish a book I start. I am unsetlled. Restless. I have no roots. Nothing to hold on to. I am so empty. Floating in space.


Dublin | stály odkaz

Komentáre

  1. floating
    je nahodou good mode:-)
    publikované: 25.07.2010 22:03:05 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  2. nadherne..
    chcela by som, byt floating.. ale uz som asi nechtiac istym sposobom dospela.. :)) uzivaj si.. mam Ta rada :)) :-*
    publikované: 28.07.2010 22:57:42 | autor: tru (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014