Máya a Ja

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Vo svetle veľkomesta

 


Sivý Dublin sa zbláznil. Držím Robbieho za ruku. Len tak. Lebo je to príjemné. Som jeho nástroj. A on je moja obeť. Obeť dievčenského ošiaľu. Vykročím z izby. Podivný Robbie C., ktorý u neho býva už niekoľko mesiacov, čakajúc na opravenie auta, mi uvarí čaj. Ako si to vedel? Pýtam sa ho. He told me that you told him I liked him. How did you know? Vraj to na mne videl. Predsa len má päťdesiat rokov. Všimne si také veci skorej ako bláznivý dvadsaťročný... Z obývačky vybehnú vysmiate Američanky. Couchsurferky. Sú pekné, mladé, chudé, len v tričkách a nohavičkách. Cítim sa trošku povýšenecky. Hoci nemám ani najmenší dôvod. Zajtra môže byť v jeho posteli jedna z nich. Trošku sa nenávidíme. Ja ich, oni mňa, ja Robbieho. Robbie W Robbieho C.

Neberieme to vážne. Znie dohoda. Lámem sa vo svetle veľkomesta, ale už to tak nebolí. Hádam o čo tu ide. Pokúšam sa rozumieť. Za ruku ho držím len tak, lebo je to príjemné. A keď vykročím z jeho izby, cítim sa celkom slobodne. Opäť. Asi o to má ísť.



Dublin | stály odkaz

Komentáre

  1. carpe diem..
    ..nech je cena akakolvek.. <3 Life's too short.
    publikované: 07.06.2010 03:52:39 | autor: tru (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. tak malo
    slov,tak vela povedane.dobre,velmi dobre.
    pls,co su Couchsurferky?
    publikované: 07.06.2010 11:58:57 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  3. trubadlo moje
    pravda veliká :))
    publikované: 07.06.2010 17:53:37 | autor: majamaja (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014