Máya a Ja

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

O zranieľnosti

 Nikdy mi nenapadlo, že keď ste zaľúbení, dokážete byť zároveň tak zraniteľní. Nič netrvá večene. Uvedomila som si. A bolo mi jasné, že to nebude také jednoduché. Keď sa na vás niekto pozrie so zaľúbením, je to len o sekundách. Neviete, kedy vás tá láska začne bolieť.

Just fear I might hurt. Povedal mi.

I just fear the ends.  To som povedala ja.

Začalo to medzi nami veľmi rýchlo, nestihla som ani do troch narátať. Bicyklovala som domov a trošku som plakala, keď som myslela na to čo mi povedal. Ale opakovala som si, že raz som predsa bola rozumné dievča a nemohlo sa to len tak niekede stratiť.

Učím sa, celou cestou sa učím. All good things come to an end. Zastala som na červenú, v hrudi ma zabolelo. Hlavu som položila na bicykel. Zelená. Zaprela som sa do pedálov. Rýchlo. Šialene. A potom mi to napadlo.

Ešte sa to predsa nekončí. A to čo dnes máme, za to ďakujme.


Dublin | stály odkaz

Komentáre

  1. jedine,
    comu uplne nerozumiem,je nadpis "o zranielnosti".ostatne je vyjadrene perfektne.pises,akoby si bola amater v danej teme,ale sliapes tak tryskovym edukacnym tempom,ze nemam najmensie obavy,ze nieco nezvladnes.dopracovat sa tak rychlo k zaverecnej vete,klobuk dolu,...lebo mas totalny recht.
    publikované: 04.06.2010 10:13:17 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  2. bonnie
    vážim si že čítaš a dávaš konštruktívnu kritiku. no ked ti niekto povie že sa bojí že nebude verný, tak to raní. ale pravda je vždy lepšia, vďaka nej sa učíme. takýto život sa mi páči :) pravdivý
    publikované: 04.06.2010 12:58:53 | autor: majamaja (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. maja,
    to je jasne,ale mat vylozene karty,je ovela lepsie ako prekvapenie,ktore ta zasiahne nepripravenu,to sa tazsie spracuva.uplne sa stotoznujem s tvojim komentom.robit virtual v realnom zivote,je daleko vacsia kravina ako robit pravdu...
    publikované: 04.06.2010 14:55:01 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  4. nepaci sa mi to
    nechala by som to tak..nech si ide kade lahsie. ak to nie je choroba, ze na to berie lieky tak to nie je odpustitelne:):)
    publikované: 04.06.2010 22:28:47 | autor: meggie (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. nepaci sa mi to
    nechala by som to tak..nech si ide kade lahsie. ak to nie je choroba, ze na to berie lieky tak to nie je odpustitelne:):)
    publikované: 04.06.2010 22:29:00 | autor: meggie (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014