Máya a Ja

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Kapitola Jedenásta Čo cez prázdniny???

Toto nie je nič iné ako voľný prúd myšlienok odpálený o 21:55 stredoeurópskeho či akého času popri počúvaní skvelej hudbičky od maestra Vivaldiho...odporúčam chronicky známe 4 ročné obdobia:)

...tak toto je Rotterdam. Ktovie prečo Vám ho ukazujem, keď som v Strasbourgu, však?

Zamilovala som sa do prístavov, a to čo je tu sú len také slabé odvary toho čo som videla v Holandsku. Niekedy, keď sa chcem potešiť, nejdem do školy na busy ale pešo, len aby som mohla ísť okolo prístavu a pozerať sa na labuďky a nostalgiou nasiaknutý starý parník:)

 O tomto parníku je reč! Ozaj, je to vôbec parník? Loď či parník...páči sa mi.

Keby som bola chalan, pobalím pár vecí a idem na dialnicu stopovať do Holandska. Alebo do Nemecka, alebo do Španielska, alebo by som išla kuknúť baby do Belgicka. Sú prázdniny, domov ma ani len nenapadlo ísť (GRIM:)

Včera som sa dočítala o tom konci sveta čo má nastať v roku 2012..no moc nám už nezostáva. Júúúj, tak by som cestovala, ale som zistila, že moje štipko je takmer polovica toho čo dostali kolegovia z Turecka či Azerbajdžanu :(

Nuž, konečne to nie je až také krásne, nie? Strasbourg je niečo medzi exilom a snom, ako to pekne o svojom pobyte v Londýne povedala Didi:) Hádam si raz povieme ako nám bolo dobre, popri tom nekonečnom flákaní, varení a pozeraní filmov (BLINK).

Oljay povedala, že mne by nepomohlo keby som sa prezliekla za chalana, vraj som príliš girlish....hm videli ste Jules a Jim? Asi nie, starý francúzsky film...tak ta Kate ta sa prezliekla za chlapa a nič moc... Keď už sme pri francúzskych filmoch, tak nie sú až také biedne, vyprodukujú toho dosť, hm, len ten humor je trošku hyperbolický a surealistický. Inak sa slušne snažia kritizovať spoločnosť a ide im to lepšie ako Shitywoodu:)

Tak čo cez prázdniny? Čo som ešte neurobila? Už som degustovala aj víno a slušne som ním pokrstila izbu (nerazím otvárať víno tlačením zátky nožom dnu), bola som v zoologickom múzeu... Pravidelne pred spaním sa pozerám z okna von a uisťujem sa že všetko je ako má byť, ľudia fajčia v oknách, hrajú na gitare, tancujú, jedia, čumia do počítačov. Niekedy až príliž super život...hm čo bude keď nastane to obrátenie severého a južného pólu?

Tak a tu Vás nechám. Dobrú noc!


Strasbourg | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014