Máya a Ja

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Spoza pultu

 Francúzov rozpoznám aj bez toho, že prehovoria so silným prízvukom. Aj tohoto s gitarou na chrbte som rozpoznala. Aj som sa prihovorila. A že či hovorím po francúzsky. A že či len trocha. A ja že troška viac ako trocha. A že som študovala vo Francii. A on že tiež tu študuje. A ja že či Erazmus, a on že nie, ale že niečo podobné. A ja že super. A on že taký výmenný pobyt, v bussines school. A ja že super. A že... ale nemohla som dlhšie kecať, lebo som musela brať ďalšiu objednávku. Ach.

A inak mám nový objav, hippie António jo chlap ako sen. Je tu len tri týždne, a už má bicykel. A potom ešte tí červenovlasí Íri, no radosť sa na nich pozerať, majú strašne undergroundový look.  A niekedy sa zamiešajú aj angláni, s prízvukom čo mi privodí zimomriavky. Myslím, že sa dokonca aj červenám, keď sa s nimi rozprávam. Myslím že si niekedy predstavujem love stories o ceste okolo sveta, alebo tak nejak. S náhodnými typmi čo prídu na študentské menu. Aj to, že ak budem mať deti, budú sa volať Antonio a Alexander. A keď sa ma raz opýtajú prečo som im dala to meno, tak si vymyslím príbeh o mužoch za morom, čo boli mužmi môjho života. Čo iné Vám ostáva, keď stretáte veľa ľudí, a čím spontánnejšie žijete, tým zaujímavejších ľudí stretáte. Čo iné Vám ostáva, ako tvoriť si príbehy a splietať osudy. Lebo každý čo príde, obtrie sa, narazí, položí peniaze na pult, každý vo mne inšpiruje nový príbeh.

 


Dublin | stály odkaz

Komentáre

  1. mája
    fantázia je fasa vec...neviem prečo, ale spomenula som si na erotikuš filmeček, keď deva spanilá chodila po trhu a v mysli si predstavovala, ako by to s ktorým mužom robila...teda bola riadne divoká, ti poviem, až som si zakrývala okále, ale nie úpne, len tak, akože....:-)))
    publikované: 27.01.2010 04:38:52 | autor: matahari (e-mail, web, autorizovaný)
  2. Ach Maya
    usmievam sa keď to čítam a až mi zimomriavky naskakujú na chrbáte, len stretávaj ľudí, obohacuje to....
    publikované: 27.01.2010 07:39:08 | autor: eneko (e-mail, web, autorizovaný)
  3. Maya...
    škoda, že s tými ľuďmi tráviš len pár sekúnd. To mi pripadá také utrpujúce, ako keď psovi dávaš privoniavať ku klobáske ale zahryznúť sa do nej nemôže... (-:
    publikované: 27.01.2010 13:19:51 | autor: lasky (e-mail, web, autorizovaný)
  4. jeej.. :))
    ..cervenovlasi Iri.. <3 aj tu ich je zopar.. su strasne vyrazni a pritom strasne hanblivi.. maju uzasny prizvuk, su strasne sexi a ked sa s nimi rozpravam tak sa strasne cervenam.. 8))

    ps. francuzi su skaredi, unsexi a un-poli.. nic pre mna
    publikované: 27.01.2010 13:40:40 | autor: Tina :)) (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. Tina:)
    ale prd, frantíci sú najpoli akých poznám, čo sa zákazníkov tíka..

    no a tí červenovlasí... ako sa má človek vlastne rozhodnúť, že ktorého??? šak to je dilema :D
    publikované: 27.01.2010 13:49:03 | autor: majamaja (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. a ak to budú
    dcéry, aké im dáš mená?
    publikované: 27.01.2010 19:26:31 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, neautorizovaný)
  7. Maja,
    ak si zakaznik, ok.. ale ak si len obycajny clovek - su nehorazne drzi a nevychovani... vsade a za kazdych okolnosti.-

    a aby magistri na seminari pozerali film a rehotali sa pritom tak ze prehlusia vyucujecho, to som tiez nikde nezazila.-

    ps. oranzovovlasych je vela.. musi byt cervenovlasy so zelenymi ocami.. s krasnym usmevom, nosou malych cervenych pieh a musi sa cervenat ked sa s Tebou rozprava ;)) :)) a ked bude mat brata, najlepsie vasniveho kuchara, tak zavolaj a prifrcim okamzite :))
    publikované: 27.01.2010 21:54:54 | autor: Tina :)) (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014